Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Runderpastei met bier
- 40 g olijfolie
- 600 g rundvlees (om te stoven), in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 150 g ui, in stukken
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 250 g water
- 150 g prei, in ringen
- 330 g bier (donker)
- 1 tl verse tijmblaadjes
- 1 el Worcestersaus
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
ou ½ runderbouillonblokje (voor 0,5l)
Deeg en samenstelling
- 150 g bloem
- 65 g boter, koud, in blokjes
- 1 ei (53-63 g)
- ½ tl zout
- 1 eierdooier, licht geklutst, om te bestrijken
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 2711 kJ / 647 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chocolade salami
3 Std. 10 Min
Kip garam masala
50 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min