Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Runderpastei met bier
- 40 g olijfolie
- 600 g rundvlees (om te stoven), in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 150 g ui, in stukken
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 250 g water
- 150 g prei, in ringen
- 330 g bier (donker)
- 1 tl verse tijmblaadjes
- 1 el Worcestersaus
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
ou ½ runderbouillonblokje (voor 0,5l)
Deeg en samenstelling
- 150 g bloem
- 65 g boter, koud, in blokjes
- 1 ei (53-63 g)
- ½ tl zout
- 1 eierdooier, licht geklutst, om te bestrijken
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 2711 kJ / 647 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Verse zomerse loempia’s
30min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Cottage pie
1h 10min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Spookachtige snacks
1h 15 min
Vier kazen flatbread om te delen
Nenhuma avaliação
Citroenslush met champagne
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje in papillot
1h
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Pâté in korst
10 Std.
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h