Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Runderpastei met bier
- 40 g olijfolie
- 600 g rundvlees (om te stoven), in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 150 g ui, in stukken
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 250 g water
- 150 g prei, in ringen
- 330 g bier (donker)
- 1 tl verse tijmblaadjes
- 1 el Worcestersaus
-
½
tl runderbouillonpasta, zelfgemaakt
ou ½ runderbouillonblokje (voor 0,5l)
Deeg en samenstelling
- 150 g bloem
- 65 g boter, koud, in blokjes
- 1 ei (53-63 g)
- ½ tl zout
- 1 eierdooier, licht geklutst, om te bestrijken
- Nutrição
- por 1 porties
- Energia
- 2711 kJ / 647 kcal
- Proteína
- 39 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 3.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Alpengratin
50 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Pekingeend
45 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Kip met amandelen
25min
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Chinees varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min