Dispositivos e acessórios
Salmon Fishcakes
Preparação 20min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white bread torn in pieces150 g
-
water800 g
-
floury potatoes peeled, diced (1 cm)650 g
-
fresh salmon fillets skin removed450 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
-
lemon cut in wedges, for serving1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
29.6 g
Energia
1892 kJ /
452 kcal
Gordura
17.2 g
Hidratos de carbono
44.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Apple Crumble and Custard
4h
Cottage Pie
1h 10min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Wild Salmon Fishcakes
30min
Chicken Korma
40min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Red Pepper Houmous
5min