Dispositivos e acessórios
Ginger Pork
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
763 mg
Proteína
20 g
Energia
1035 kJ /
247 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min