Dispositivos e acessórios
Ginger Pork
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
763 mg
Proteína
20 g
Energia
1035 kJ /
247 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourishing Confinement Food
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Mapo Tofu
35min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h