Dispositivos e acessórios
Sea Vegetable Stew
Preparação 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Mock Fin Soup
35min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 25min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Rice Wine Chicken
30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min