Dispositivos e acessórios
Sea Vegetable Stew
Preparação 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
414 kJ /
99 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Spring onion pork ribs
1h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Chai Buey
1h 45min
Sambal Belacan
10min
Hot and sour soup
20min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min