Dispositivos e acessórios
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
smoked almondsblanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
958.5 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Gordura
28 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
40.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min