Dispositivos e acessórios
Malt loaf
Preparação 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
brewed tea (Earl grey or other black tea)150 g
-
malt extract170 g
-
pure maple syrup40 g
-
chia seeds15 g
-
pitted prunes cut into halves (see Tips)80 g
-
sultanas (see Tips)120 g
-
raisins (see Tips)100 g
-
orange zested, no white pith and juiced1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
raw almonds100 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.5 g
Energia
1035 kJ /
246.4 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bara Brith
10h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Eccles Cakes
1h 45min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Shortcrust pastry
5min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Chilli and apple jelly
4h 15min
Apple sponge pudding
1h 20min
Citrus marmalade
2h 20min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Shortbread
1h