Dispositivos e acessórios
Braised Pork and Egg with Rice
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Rice and Eggs
-
water1200 g
-
rice300 g
-
medium eggs4
Pork Sauce
-
onions quartered120 g
-
sesame oil20 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
soy sauce40 g
-
mirin40 g
-
sake40 g
-
dried bonito flakes (opcional) (see tip)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
fresh green peas cooked, for garnishing100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2645 kJ /
632 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
new style asian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min