
Dispositivos e acessórios
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
Preparação 45min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
plain flour plus extra for dusting230 g
-
cornflour30 g
-
water130 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
water plus extra for cooking noodles1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)350 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil plus extra for drizzling2 ½ Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Soup
-
fine sea salt1 pinch
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
Korean chilli paste (gochujang) (opcional) for serving
Nutrição por 1 portion
Energia
440 kcal /
1852 kJ
Proteína
28 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

korean cuisine
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda