Dispositivos e acessórios
Vier kazen flatbread om te delen
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
teentjes knoflook2
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
mozzarella in schijfjes80 g
-
water120 g
-
bloem plus extra om te bestuiven270 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 tl
-
ricotta80 g
-
gorgonzola70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1618 kJ /
386 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Veggie regenboog pizza
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Brownies
50min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Glutenvrije bloem
Nenhuma avaliação
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Zalmburgers
25min