Dispositivos e acessórios
Vier kazen flatbread om te delen
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
teentjes knoflook2
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
mozzarella in schijfjes80 g
-
water120 g
-
bloem plus extra om te bestuiven270 g
-
bakpoeder1 tl
-
zout1 tl
-
ricotta80 g
-
gorgonzola70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1618 kJ /
386 kcal
Gordura
21 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocoladecake
40min
Melkbrood
2h 20min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Pizzadeeg
1h
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
Hartenbroodjes
1h
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Vegan kruimeldeeg
45min
Basis brooddeeg
5min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Suikerpasta
1h 10min