Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Proteína
- 19.5 g
- Hidratos de carbono
- 78.2 g
- Gordura
- 9.7 g
- Gordura saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 566.9 mg
Receitas alternativas
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Hummus
5 menit
Tunesische Chorba
45min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 menit
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Nenhuma avaliação
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1 Std. 5 Min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min