Dispositivos e acessórios
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Preparação 5min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (opcional)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
901.5 mg
Proteína
16.7 g
Energia
1962.4 kJ /
469 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
56.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Kaas uilen
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nenhuma avaliação
Tomatenmannetjes
Nenhuma avaliação
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min