Dispositivos e acessórios
Parelgerst- en champignonsoep
Preparação 10min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
566 mg
Proteína
6 g
Energia
916 kJ /
218 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Goulash van linzen en champignons
45min
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree en merguez
Nenhuma avaliação
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Glühwein
15min
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação