Dispositivos e acessórios
Parelgerst- en champignonsoep
Preparação 10min
Total 50min
10 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
566 mg
Proteína
6 g
Energia
916 kJ /
218 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Kipfricassee
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Ezogelin Soep
1h 5min