
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 115 g wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
- 110 g ui in stukken
- 1 knoflookteentje gepeld
- 80 g selder in stukken
- 140 g prei in stukken
- 200 g parelgerst
- 1200 g water
- 150 g verse bruine paddenstoelen in plakjes
- 60 g gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl fijn zout of naar smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper of naar smaak
- boerenbrood
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 218 kcal / 916 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 38 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Sódio
- 566 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Oriëntaalse brunch
Nenhuma avaliação
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Vegan moussaka
1h 50min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Stoofpot van linzen
2h 35min
Groene smoothie
10min