Parelgerst- en champignonsoep

Parelgerst- en champignonsoep

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 50min
10 porties

Ingredientes

  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    50 g
  • wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)
    115 g
  • ui in stukken
    110 g
  • knoflookteentje gepeld
    1
  • selder in stukken
    80 g
  • prei in stukken
    140 g
  • parelgerst
    200 g
  • water
    1200 g
  • verse bruine paddenstoelen in plakjes
    150 g
  • gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden
    60 g
  • groentebouillonpasta
    1 tl
  • fijn zout of naar smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper of naar smaak
    1 tl
  • boerenbrood

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 566 mg
Proteína 6 g
Energia 916 kJ / 218 kcal
Gordura 6 g
Fibra 5 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 38 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...