Dispositivos e acessórios
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Kikkererwten flatbread
-
kikkererwten gedroogd280 g
-
water200 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten50 g
-
zout½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
sesamzaad1 el
Curry groenten dip
-
olijfolie30 g
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
currypoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
aubergine in blokjes (1 cm)100 g
-
courgette in blokjes (1 cm)100 g
-
gehakte tomaten, uit blik80 g
-
zout½ tl
-
verse korianderbladeren grof gehakt1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15 g
Energia
2011 kJ /
480 kcal
Gordura
29 g
Fibra
12.3 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pompoen baba ganoush
35min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Linzenbrood
1h 55min
Abrikozenlikeur
30min
Indiase groentencurry
50min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Zoetzure tempé
50min
Hummus van rode biet
10min
Boterkoekjes
50min