Walnotenrisotto met gebakken tomaten

Walnotenrisotto met gebakken tomaten

4.6 47 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
4 porties

Ingredientes

Gebakken tomaten
  • uien gehalveerd
    100 g
  • teentje knoflook
    1
  • bruine suiker
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
    6 takjes
  • olijfolie
    50 g
  • kerstomaten gehalveerd
    400 g
Walnotenrisotto en afwerking
  • walnoot, gehalveerd
    80 g
  • ui gehalveerd
    1
  • olijfolie
    40 g
  • risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
    320 g
  • water
    800 g
  • groentebouillonpasta vegan
    1 ½ volle tl
    1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • citroenschil, geraspt
    1 tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 11 g
Energia 2767 kJ / 661 kcal
Gordura 36 g
Fibra 4.4 g
Hidratos de carbono 71 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...