Dispositivos e acessórios
Rogge flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingredientes
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opcional) volgens smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Gestoomd volkorenbrood
2h