Dispositivos e acessórios
Rogge flatbreads
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingredientes
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (opcional) volgens smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9 g
Energia
1738 kJ /
415 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kreplach
55min
Cholent
Nenhuma avaliação
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Kruidenboter flatbreads
35min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Brood met olijven
2h 20min