Dispositivos e acessórios
Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 porties
Ingredientes
-
eieren7
-
amandelmeel120 g
-
bakpoeder4 g
-
zout1 ½ tl
-
sesamzaad, zwart om te bestrooien2 tl
-
water (tot 1 l markering)
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, om te bestrooien½ bos
-
tonijn in blik, in eigen nat uitgelekt140 g
-
yoghurt70 g
-
mosterd30 g
-
citroensap, vers geperst20 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
ui in dunne ringen gesneden, voor garnering1
-
groene slabladeren voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1283.1 mg
Proteína
28.4 g
Energia
1741.4 kJ /
416.2 kcal
Gordura
28 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb broodjes
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min
Geraardbergse Mattentaarten
1h