Dispositivos e acessórios
Speltbrood
Preparação 20min
Total 12h
16 sneetjes
Ingredientes
-
bloem450 g
-
speltbloem300 g
-
verse gist (40 g)1 blokje
-
karnemelk500 g
-
water en een beetje extra water om over het deeg te strijken30 g
-
zout naar smaak1 ½ - 2 tl
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
7 g
Energia
793 kJ /
189 kcal
Gordura
1 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Dadel- en Haverdrank
20min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min