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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salsa
- 250 g ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
- 1 jalapeño chilli trimmed and cut into halves (optional)
- 80 g red onion
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Sour "cream"
- 100 g raw cashews
- 100 g pine nuts
- 60 g lemon juice
- 150 g filtered water
- 1 - 2 pinches salt to taste
Avocado mash
- 2 avocados flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 400 g refried beans (see Tips)
- ½ iceberg lettuce shredded
- 150 g vegan cheese grated (see Tips)
- fresh coriander leaves only, for garnishing
- corn chips to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 357.8 kcal / 1502.8 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 27.3 g
- Hidratos de carbono
- 18.5 g
- Fibra
- 7.2 g
Receitas alternativas
Espresso martini
5min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Guacamole
10min
Pineapple and coconut mojito
20min
Jalapeño poppers
35min
Refried beans
10min
Chipotle bean and corn salad
40min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Mango daiquiri
5min