Dispositivos e acessórios
Refried beans
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.4 g
Energia
560.7 kJ /
133.5 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
12.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Refried Beans
20min
Coriander pesto
5min
Layered Mexican dip
25min
Stretchy melty cheese
20min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Chilli con tempeh
20min
Smoky chipotle beans
30min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Black bean enchiladas
1h 20min
Flour tortillas
1h 10min