Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salad
- 2 sweet corn cobs (approx. 200 g), husks and silks removed
- 150 g red onion (approx. 1 onion), cut into quarters
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- 1 avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)
Chipotle chilli dressing
- 40 g lime juice (approx. 2 limes)
- 60 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 tsp ground cumin
- 30 - 40 g chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips), to taste
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ iceberg lettuce, finely shredded
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 912.3 kJ / 217.2 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Hidratos de carbono
- 13.3 g
- Gordura
- 13.8 g
- Gordura saturada
- 3 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 429.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Mexican stack
45 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Satay noodle salad
35 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45 min
Red pesto chicken salad
35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Layered Mexican dip
25 min