Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 ( 58 avaliações )

Ingredientes

  • 9 oz Brussels sprouts trimmed and halved
  • 16 oz zucchini sliced in half moons (½ in.)
  • 16 oz whole baby rainbow carrots peeled
  • 3 oz extra virgin olive oil divided
  • 2 ¼ tsp salt divided, to taste
  • 2 sprigs fresh rosemary
  • 7 oz farro
  • 24 oz water
  • 1 lemon
  • 2 oz feta cheese
  • 3 - 5 sprigs fresh dill fronds plus extra to garnish
  • ¼ tsp ground black pepper to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
246 kcal / 1029 kJ
Proteína
5 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
30 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
3 g
Sódio
773 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas