Dispositivos e acessórios
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Preparação 10min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1793 kJ /
429 kcal
Gordura
30 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Basque Chicken
1h 10min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Chicken Étouffée
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Veracruz Fish
30min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Creamed Cod
45min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min