Mediterranean Turkey Roulades

Mediterranean Turkey Roulades

3.6 5 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

Turkey Roulades, Rice and Vegetables
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • long grain rice
    180 g
  • water
    1200 g
  • turkey escalopes
    600 g
  • sundried tomato pesto
    160 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    ¼ tsp
  • red pepper cut in pieces (2 cm)
    1
  • courgettes cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • chestnut mushrooms quartered
    200 g
Herb Sauce
  • sour cream
    100 g
  • plain flour
    50 g
  • fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
    15 g

Nutrição por 1 portion

Energia 588 kcal / 2461 kJ
Proteína 43.6 g
Gordura 21.9 g
Hidratos de carbono 54.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...