
Dispositivos e acessórios
Mediterranean Turkey Roulades
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
long grain rice180 g
-
water1200 g
-
turkey escalopes600 g
-
sundried tomato pesto160 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
red pepper cut in pieces (2 cm)1
-
courgettes cut in pieces (2 cm)300 g
-
chestnut mushrooms quartered200 g
Herb Sauce
-
sour cream100 g
-
plain flour50 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)15 g
Nutrição por 1 portion
Energia
588 kcal /
2461 kJ
Proteína
43.6 g
Gordura
21.9 g
Hidratos de carbono
54.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A Taste of the Med
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda