Dispositivos e acessórios
Olive and Mozzarella Farfalle
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2025 kJ /
484 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Only 5 Ingredients
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45min
Creamy Pea Pasta
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min