Dispositivos e acessórios
Olive and Mozzarella Farfalle
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
2025 kJ /
484 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
58 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Only 5 Ingredients
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min