Dispositivos e acessórios
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
olive oil30 g
-
garlic clove1
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
dried bay leaf1
-
long grain rice250 g
-
water900 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
cod fillets skinless500 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.8 g
Energia
1055 kJ /
252 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Basque Chicken
1h 10min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min