Onion soup
TM6 TM5 TM31

Onion soup

4.0 (63 avaliações )

Ingredientes

  • 80 g Gruyère cheese, cut in pieces
  • 500 g onions, cut in halves
  • 30 g olive oil
  • 20 g butter
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp flour (10 g)
  • 900 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), chicken or beef
    ou 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Nutrição
por 1 portion
Energia
1255 kJ / 300 kcal
Proteína
10 g
Hidratos de carbono
29 g
Gordura
13 g
Fibra
2.7 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas