Dispositivos e acessórios
Pasta Fagioli Soup
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Energia
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
46.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Satisfying Soups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Stuffed Gnocchi
1h 20min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Split Pea Soup
1h 25min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
White Fish Salad
35min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Banana Cream Pie
4h 15min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min