Dispositivos e acessórios
Mediterranean Farro Salad
Preparação 15min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
-
farro7 oz
-
water divided52 oz
-
lemon (approx. 5 oz)1
-
salt to taste1 tsp
-
freshly ground pepper to taste¼ tsp
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
olive oil2 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
red onions quartered and broken into pieces, divided6 ½ oz
-
green bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)2 oz
-
red bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)2 oz
-
Roma tomatoes diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
Lebanese cucumbers diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme leaves only, divided6 sprigs
-
mixed salad greens3 oz
-
feta cheese drained, crumbled to garnish4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
587.8 mg
Proteína
8.3 g
Energia
1191.9 kJ /
284.9 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
32.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portugal to Greece
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Southwest Quinoa
40min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min