
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 oz farro
- 52 oz water divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper to taste
- ½ oz parsley leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 284.9 kcal / 1191.9 kJ
- Proteína
- 8.3 g
- Gordura
- 14.3 g
- Hidratos de carbono
- 32.1 g
- Fibra
- 5.6 g
- Gordura saturada
- 4.2 g
- Sódio
- 587.8 mg
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