Mediterranean Farro Salad

Mediterranean Farro Salad

4.9 20 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 35min
6 portions

Ingredientes

  • farro
    7 oz
  • water divided
    52 oz
  • lemon (approx. 5 oz)
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • freshly ground pepper to taste
    ¼ tsp
  • parsley leaves and tender stems
    ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • red wine vinegar
    ½ oz
  • red onions quartered and broken into pieces, divided
    6 ½ oz
  • green bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
    2 oz
  • red bell pepper seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
    2 oz
  • Roma tomatoes diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
    7 oz
  • Lebanese cucumbers diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
    5 oz
  • garlic cloves
    3
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme leaves only, divided
    6 sprigs
  • mixed salad greens
    3 oz
  • feta cheese drained, crumbled to garnish
    4 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 284.9 kcal / 1191.9 kJ
Proteína 8.3 g
Gordura 14.3 g
Hidratos de carbono 32.1 g
Fibra 5.6 g
Gordura saturada 4.2 g
Sódio 587.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...