Dispositivos e acessórios
Mustard balsamic vinegar dressing
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil240 g
-
wholegrain mustard50 g
-
balsamic vinegar50 g
-
sugar (caster sugar) (opcional)2 tsp
-
mixed dried herbs (e.g. basil, oregano, thyme, rosemary)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
482.8 mg
Proteína
0.5 g
Energia
1542.7 kJ /
368.7 kcal
Gordura
40 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
174 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Chocolate mousse
3h 20min
Creamy French Dressing
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Guacamole
10min
Crêpes
1h 15min
Guacamole
5min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Pistachio Chocolate Truffles
6h 15min
Basil pesto
10min