Dispositivos e acessórios
Savoury Stilton Cheesecake
Preparação 25min
Total 11h 40min
12 slices
Ingredientes
-
oatcakes broken in pieces200 g
-
unsalted butter diced125 g
-
walnut halves150 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
fig jam200 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
egg yolks from large eggs4
-
ricotta cheese500 g
-
light cream cheese280 g
-
Stilton crumbled230 g
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
caster sugar2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, for garnishing3 - 4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
873 mg
Proteína
25 g
Energia
2588 kJ /
623 kcal
Gordura
48 g
Gordura saturada
23 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 Std. 10 Min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min