Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
507.9 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10min
Plum Clafoutis
1h 15min
Quick Bread
50min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Vegan Mushroom Bowls
1h 20min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Pumpkin Risotto
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min