Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, cold150 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
water, cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
courgettes unpeeled, ends removed (see tip)350 g
-
plum tomatoes (see tip)350 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (approx. 1 x 280 g jar)190 g
-
water30 g
-
fresh chives finely sliced10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
sea salt flakes2 - 3 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese, grated60 g
-
milk for glazing
-
fresh basil leaves for garnishing10
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
507.9 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1581.2 kJ /
377.9 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Brak ocen
Temaki Sushi
1 godz.
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Bern-style Rösti (TM5)
40 min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 godz. 15 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 godz.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min