
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g leek trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 398 kcal / 1671.6 kJ
- Proteína
- 31.1 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 26.6 g
- Fibra
- 6.4 g
Receitas alternativas
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Seafood and corn chowder
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Coconut turmeric fish curry
40min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2h 20min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Pork meatballs with couscous
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Lamb Moussaka
1h 30min