Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Gordura
- 8.6 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 349 mg
Receitas alternativas
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Caesar salad dressing
10min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Blue Cheese Dressing
10min
One whole cauliflower
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Scallops with pea purée
25 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Tzatziki dip
15min