Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Proteína
- 45.2 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Gordura
- 31.6 g
- Fibra
- 0.4 g
Receitas alternativas
Garlic prawns
25min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2u. 20min
Layered lamb curry
1h
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Buffalo chicken wings
45min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Café de Paris butter
25min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min