Dispositivos e acessórios
Ratatouille with Pecorino
Preparação 20min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
Pecorino cheese cut into pieces3 oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
tomatoes on the vine quartered20 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
carrots in pieces (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)8 oz
-
eggplants in pieces (1 in.)8 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
621 mg
Proteína
8 g
Energia
619 kJ /
148 kcal
Gordura
7 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Time
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant and Almond Dip
20min
Golden Beet Gazpacho
50min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Baba Ghanoush
1h 30min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min