Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1040 g water
- 1 fresh lobster tail or crayfish tail, uncooked (approx. 250 g with shell - see Tips)
- ice cubes
- cold water
- 1 tsp gelatine powder
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 120 g cream cheese
- 120 g sour cream
- 3 tsp lemon juice
- Tabasco® sauce, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- bread or crackers of choice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 357.8 kJ / 85.5 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 1.2 g
- Gordura
- 6.7 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sódio
- 69.1 mg
Receitas alternativas
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
French onion dip
45 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Crayfish pâté
4 Std. 45 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Smoked salmon mousse
5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4hod.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min