Dispositivos e acessórios
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Tiramisu Dip
-
mascarpone cheese250 g
-
double cream120 g
-
caster sugar to taste (see tip)30 - 50 g
-
50 g strong brewed coffee, coldcoffee liqueur (e.g. Kahlua®)40 g
Spaghetti with Mussels
-
boiling water for cooking pasta
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti320 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
cherry tomatoes halved280 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
white wine25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
sponge finger biscuit for serving8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
700 mg
Proteína
33 g
Energia
4289 kJ /
1027 kcal
Gordura
57 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
89 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Minutes
30 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Marinated Peppers
55min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Sambal Petai Prawns
20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Egg Fried Rice
35min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min