Dispositivos e acessórios
Caldeirada (Fish Stew)
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
4 - 6 white grouper, fillets (approx. 800 g)ling fillets (approx. 800 g)4 - 6
-
ripe tomatoes 300 g diced, 400 g quartered700 g
-
green pepper sliced100 g
-
red pepper sliced100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions 150 g quartered, 150 g sliced300 g
-
olive oil30 g
-
1 ½ tsp fish stock paste, homemadefish stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
dried bay leaves1
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
floury potatoes peeled, sliced (1 cm)1000 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1486 kJ /
356 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Portuguese Classics
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Risotto
40min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Seafood Rice
1h 15min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Fish Stew
45min
Calamares a la Americana
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Hot and Sour Prawn Soup
15min