Versões compatíveis
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
ou 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1693 kJ / 404 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 23 g
- Fibra
- 2.3 g
Receitas alternativas
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min