Dispositivos e acessórios
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Preparação 10min
Total 30min
2 porties
Ingredientes
-
waterkers gewassen en gedroogd30 - 40 g
-
citroensap5 - 10 g
-
fijn zout2 tl
-
witte peper1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
-
groene slabladeren10 - 12
-
zeebaars zonder hoofd en ingewanden500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
32.55 g
Energia
1971 kJ /
471 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
38.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Pompoensoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Veelzijdige stevige soep
50min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Groentensoep
35min