Dispositivos e acessórios
Chutney van veenbessen en rozemarijn
Preparação 10min
Total 45min
2 potjes
Ingredientes
-
rode uien gehalveerd150 g
-
suiker220 g
-
rode wijnazijn125 g
-
water185 g
-
verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes4 takjes
-
kaneelstokje1
-
zwarte peperkorrels10
-
laurierblad, gedroogd1
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
gedroogde veenbessen340 g
-
fijn zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Proteína
2 g
Energia
3922 kJ /
936 kcal
Gordura
3 g
Fibra
15.1 g
Hidratos de carbono
227 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kado's uit eigen keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Nenhuma avaliação
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gefermenteerde rode uien
96h
Knoflook en uien glaceren
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Koekjes met chocopasta
1h 40min