Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutrição
- por 1 pot
- Energia
- 3922 kJ / 936 kcal
- Proteína
- 2 g
- Hidratos de carbono
- 227 g
- Gordura
- 3 g
- Fibra
- 15.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Taart van appelcrumble en meringue
2h
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Uiensoep
1 Std.
Knolselder parmigiana
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Nenhuma avaliação
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Citroenijs
8 godz. 30 min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min