Kip- en aspergetaartjes

Kip- en aspergetaartjes

5.0 2 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 35min
8 porties

Ingredientes

Zanddeeg
  • bloem en meer om te bestuiven
    150 g
  • boter koud, in blokjes (2 cm)
    80 g
  • water koud
    50 g
  • zout
    1 snuifje
Vulling
  • ui in stukken
    80 g
  • kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)
    350 g
  • water
    220 g
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    ½
  • gedroogd laurierblad
    1
Saus
  • boter in blokjes
    25 g
  • bloem
    25 g
  • melk
    150 g
  • zout naar smaak
    ½ tl
  • gemalen witte peper naar smaak
    ¼ tl
  • witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)
    80 g
  • verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking
    1 el

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Proteína 14 g
Energia 1122 kJ / 267 kcal
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 22 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...