Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 17.4 g
- Gordura
- 29.8 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sódio
- 902.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mousse van ham
10 min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1sa
Rabarbertaart
55 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Mangosapje met cayennepeper
10 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Chocolade rijstpudding
1sa 5 dk
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Bessenmousse
4h 50 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Vislasagne met courgette
1sa