Dispositivos e acessórios
Taartje zonder koken met zalm en dille
Preparação 25min
Total 1h 15min
8 porties
Ingredientes
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
902.1 mg
Proteína
16 g
Energia
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Gordura
29.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Bearnaisesaus
20min
Asperge-langoustine terrine
10h
Asperge ovenschotel
1h 30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Mousse van ham
10min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Klassieke sabayon
15min