
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g boter in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola voor de afwerking
- 1 bos radijsjes in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm in dunne reepjes
- balsamicoazijn voor de afwerking
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 403.6 kcal / 1683.8 kJ
- Proteína
- 16 g
- Gordura
- 29.8 g
- Hidratos de carbono
- 17.4 g
- Fibra
- 1.6 g
- Gordura saturada
- 13.9 g
- Sódio
- 902.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Zalmtartaar
10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Citroensorbet met schuimwijn
10min