Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen

Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen

4.6 5 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
6 porties

Ingredientes

Eieren
  • eieren, medium (53-63 g) koud
    6
  • water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
  • knolselder in stukken (2 cm)
    300 g
  • wortelen in stukken (2 cm)
    300 g
  • yoghurt, 3,5% V.G.
    100 g
  • mayonaise
    20 g
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • honing
    10 g
  • zout
    1 tl
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes
Schotse eieren
  • sjalot gehalveerd
    50 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    2 takjes
  • rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
    600 g
  • ei, medium (53-63 g)
    2
  • mosterd
    15 g
  • paneermeel
    70 g
  • zout
    1 ½ tl
  • gemalen witte peper
    ½ tl
  • bloem om te bestrooien
    20 g
  • frituurolie
    1500 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 742 mg
Proteína 32.8 g
Energia 1933 kJ / 462 kcal
Gordura 26 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 5.7 g
Hidratos de carbono 24.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...