Versões compatíveis
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1933 kJ / 462 kcal
- Proteína
- 32.8 g
- Hidratos de carbono
- 24.8 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 5.7 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 742 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mysterieuze soep
45 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4sa
Balletjes met aubergines
1h
300 g ui fruiten
Nenhuma avaliação
Pompoensoep
35 Min
Uiensoep
1h
Ontbijt gebak
40 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 dk
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2sa 10 dk
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 dk
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min