Dispositivos e acessórios
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Preparação 30min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
742 mg
Proteína
32.8 g
Energia
1933 kJ /
462 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Tonijnkroketten
1h 30min
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Veelzijdige gladde soep
45min
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Frangipanetaart
1h 25min
Chocolade toffee cake
2h
Veelzijdige stevige soep
50min