Dispositivos e acessórios
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
574.2 kJ /
137.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nessuna valutazione
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Mai tai
10min
Zalmsoufflé
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Hummus van rode biet
10min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Choronsaus
20min