Dispositivos e acessórios
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
574.2 kJ /
137.2 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bearnaisesaus
15min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Granité van koffie
8h 10min
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kip Fricassee met Asperges
1h
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min