Dispositivos e acessórios
Salmon with Aromatics at 50°C
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
248 mg
Proteína
28 g
Energia
1689 kJ /
407 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow Cook and Sous-vide
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Jasmine Rice
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Sautéed Prawns
15min
Browned Pork Cubes
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Brown Rice Salad with Trout
35min