Dispositivos e acessórios
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
dark soy sauce20 g
-
sesame oil15 g
-
toasted sesame seeds10 g
-
caster sugar½ tsp
-
Korean chilli flakes (gochugaru) (see tip)½ tsp
-
water1000 g
-
aubergines (approx. 700 g), cut in wedges (2 cm x 15 cm) (see tip)2
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
spring onions thinly sliced (5 mm)2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
393 kJ /
95 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
korean cuisine
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Stir-fried Vegetables
10min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Watercress and Oat Soup
35min
Tom Yum with Prawns
25min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Miso Soup with Vegetables
30min