Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Salmon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min
Stir-fried Clams
35min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min