Dispositivos e acessórios
Sous-vide Teriyaki Salmon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
95 mg
Proteína
33 g
Energia
1650 kJ /
394 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min