Sardine Empanada
TM6 TM5

Sardine Empanada

4.7 (6 avaliações )

Ingredientes

Shortcrust Pastry

  • 400 g plain flour
  • 180 g unsalted butter, cold, diced
  • 70 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 red pepper, cut in pieces
  • 1 yellow pepper, cut in pieces
  • 500 g red onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 - 8 fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
    ou 300 g tinned sardines, in oil, drained
  • 1 medium egg, beaten

Nutrição
por 1 portion
Energia
1473 kJ / 353 kcal
Proteína
11 g
Hidratos de carbono
30 g
Gordura
21 g
Gordura saturada
10 g
Sódio
320 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas