Dispositivos e acessórios
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
Preparação 30min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
gluten-free plain white flour (see tip)150 g
-
water840 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt plus 1 tsp2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
red onions quartered100 g
-
tomatoes halved275 g
-
boneless lamb leg diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing25 g
-
spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)1
-
green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)1
-
potatoes peeled, diced (1 cm)180 g
-
tamari (see tip)20 g
-
balsamic vinegarChinese black vinegar (see tip)15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
938.1 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1374.3 kJ /
328.5 kcal
Gordura
13.2 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
43.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Gluten, No Problem!
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Reuben's Stew
5min
Egusi Stew
1h 30min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Swiss Rösti (TM5)
Nenhuma avaliação
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Hash Browns
35min
Anko Ice Cream
10h 10min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Spicy Cornbread Gratin
Nenhuma avaliação
Apple and Radish Juice
5min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Coconut Prawn Soup
45min